GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYINDAN YILMAZ NİŞANLANDI

Magazin - Cemiyet 11.08.2024 - 12:12, Güncelleme: 11.08.2024 - 13:25
 

GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYINDAN YILMAZ NİŞANLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Basın yayın çalışanlarından İsmail Yılmaz ile Kübra Kaçar yaşamlarını birleştirmeye karar verdikten sonra ilk adımlarını atarak nişanlandılar.. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kutsal Umre görevi için Sudi Arabistan'da olduğundan dolayı gençlerin nişan yüzüklerini bizzat kendisi takan Belediye başkan vekili Ahmet Hüseyinçelebi o mutlu anları sosyal medyadan "Çalışma arkadaşımız İsmail Yılmaz ve Kübra Kaçar kardeşimizin nişan merasimine şahitlik ettik. Genç kardeşlerimizin çıktıkları bu yolda Rabbimden tamamına erdirmesini dilerim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Basın yayın çalışanlarından İsmail Yılmaz ile Kübra Kaçar yaşamlarını birleştirmeye karar verdikten sonra ilk adımlarını atarak nişanlandılar..

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kutsal Umre görevi için Sudi Arabistan'da olduğundan dolayı gençlerin nişan yüzüklerini bizzat kendisi takan Belediye başkan vekili Ahmet Hüseyinçelebi o mutlu anları sosyal medyadan "Çalışma arkadaşımız İsmail Yılmaz ve Kübra Kaçar kardeşimizin nişan merasimine şahitlik ettik. Genç kardeşlerimizin çıktıkları bu yolda Rabbimden tamamına erdirmesini dilerim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.