GEBZE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ BELİRLETTİRDİ TEŞEKKÜRÜ KAPTI

Dünya 18.06.2022 - 19:09, Güncelleme: 18.06.2022 - 19:09
 

GEBZE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ BELİRLETTİRDİ TEŞEKKÜRÜ KAPTI

kocaeli haber,
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Mahallesine konulacak yeni çöp konteynirlerinin yerini belirleterek, yerlerine yerleştirince, mahalle muhtarı Sedat Kıldacı sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı.. Mesajında Başkan Büyükgöz'e teşekkür eden Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, mesajında "Gebze Cumhuriyet Mahallemizdeki Cadde ve sokaklardaki Çöp Konteyner Noktalarımızın yerlerini Belirliyoruz Hizmetlerinden dolayı Değerli Gebze Belediye Başkanımız #ZinnurBüyükgöze Temizlik işleri Müdürümüz İslam Özdağ ve Ekibine yürekten teşekkür ediyorum... Bir Ricam olacak Yaz Aylarında Çöp Konteynerında Çok koku oluyor. YıkanıpDezenften yapılmasını Arz ediyor..., " ifadelerine yer verdi..
kocaeli haber,

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Mahallesine konulacak yeni çöp konteynirlerinin yerini belirleterek, yerlerine yerleştirince, mahalle muhtarı Sedat Kıldacı sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı..

Mesajında Başkan Büyükgöz'e teşekkür eden Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, mesajında "Gebze Cumhuriyet Mahallemizdeki Cadde ve sokaklardaki Çöp Konteyner Noktalarımızın yerlerini Belirliyoruz Hizmetlerinden dolayı Değerli Gebze Belediye Başkanımız #ZinnurBüyükgöze Temizlik işleri Müdürümüz İslam Özdağ ve Ekibine yürekten teşekkür ediyorum... Bir Ricam olacak Yaz Aylarında Çöp Konteynerında Çok koku oluyor. YıkanıpDezenften yapılmasını Arz ediyor..., " ifadelerine yer verdi..

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.