GEBZE ATASINI SEVGİ SAYGI VE MİNNETLE ANDI

Gündem 10.11.2021 - 10:37, Güncelleme: 10.11.2021 - 10:49
 

GEBZE ATASINI SEVGİ SAYGI VE MİNNETLE ANDI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Cumhuriyet'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde, Gebze'de de saygı, sevgi ve minnetle anıldı.. Gebze Kaymakamlığı tarfından Gebze Kent Meydanında düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenine başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay ve resmi ilçe protokolü olmak üzere GTO Başkanı Nail Çiler, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı.. Gebzeliler her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andılar..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Cumhuriyet'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde, Gebze'de de saygı, sevgi ve minnetle anıldı..

Gebze Kaymakamlığı tarfından Gebze Kent Meydanında düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenine başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay ve resmi ilçe protokolü olmak üzere GTO Başkanı Nail Çiler, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı..

Gebzeliler her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andılar..
Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.