GAZETECİ DENİZ ZEYREK'DE GEBZE MİTİNGİ İÇİN GELDİ

Siyaset 03.07.2022 - 11:49, Güncelleme: 03.07.2022 - 12:16
 

GAZETECİ DENİZ ZEYREK'DE GEBZE MİTİNGİ İÇİN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dün gerçekleştirdiği Gebze mitingine katılım ne yüksek ne de düşük oldu.. DEVA Partisi Gebze mitingi dün  Gebze Mevlana mahallesinde yeni Adliye binası önündeki kapalı pazara ait otopark meydanında gerrçekleşirken, Genel Başkan Ali Babacan'ın performansını yakından izlemek ve toplumun ona ilgisini  birebir gözlemlemek üzere üzere Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'de Gebze'ye geldi.. DEVA Parti Gebze İlçe Basından sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Yaman ve Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, gazeteci Deniz Zeyrek ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler..  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dün gerçekleştirdiği Gebze mitingine katılım ne yüksek ne de düşük oldu..

DEVA Partisi Gebze mitingi dün  Gebze Mevlana mahallesinde yeni Adliye binası önündeki kapalı pazara ait otopark meydanında gerrçekleşirken, Genel Başkan Ali Babacan'ın performansını yakından izlemek ve toplumun ona ilgisini  birebir gözlemlemek üzere üzere Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'de Gebze'ye geldi..

DEVA Parti Gebze İlçe Basından sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Yaman ve Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, gazeteci Deniz Zeyrek ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler..  
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.