Galatasaray'a kötü haber; İtalyan basını, Osimhen'in yeni adresini duyurdu!

Spor 24.09.2024 - 09:56, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:12
 

Galatasaray'a kötü haber; İtalyan basını, Osimhen'in yeni adresini duyurdu!

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı Osimhen'in yeni adresinin neresi olacağı dünya basınında da merak konusu oldu. Birçok dünya devinin kıskacında olan Osimhen'in sezon sonunda rotasının İngiltere veya İtalya olacağı aktarıldı. Galatasaray'a kiralık gelerek tüm dünyayı şaşırtan Osimhen, sezon sonunda kariyerinde flaş bir değişikliğe gidecek. Napoli'nin devam etmek istemediği Nijeryalı golcü için alternatifler belirlendi. İtalyan basınında yer alan haberde; Juventus'un Osimhen için pusuda beklediği yazıldı. Sezon sonunda Napoli'ye 75 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edilen Juventus'un, Osimhen'i takip ettiği ve Galatasaray'daki performansına göre resmi adımları atacağı ifade edildi. Arsenal de çok i̇sti̇yor Osimhen'in tek talebi Juventus değil. Arsenal'ın da transfer listesinin başında yer alan Nijeryalı golcü kesinlikle Napoli'den ayrılacak. 75 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedelini ödemeye hazır birçok kulübün olduğu öğrenilirken, Osimhen'in kalbinde yatan takımın Juventus olduğu iddia ediliyor. Osimhen'in maaşı açıklandı: Yıllık 6 milyon euro Galatasaray, Osimhen'in mali detaylarını KAP bildirimiyle kamuoyuna açıkladı. Yapılan açıklamada, Nijeryalı forvete 2024-2025 sezonu için yıllık 6 milyon euro net ücret ödeneceği belirtildi. t24.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı Osimhen'in yeni adresinin neresi olacağı dünya basınında da merak konusu oldu. Birçok dünya devinin kıskacında olan Osimhen'in sezon sonunda rotasının İngiltere veya İtalya olacağı aktarıldı.

Galatasaray'a kiralık gelerek tüm dünyayı şaşırtan Osimhen, sezon sonunda kariyerinde flaş bir değişikliğe gidecek. Napoli'nin devam etmek istemediği Nijeryalı golcü için alternatifler belirlendi.

İtalyan basınında yer alan haberde; Juventus'un Osimhen için pusuda beklediği yazıldı. Sezon sonunda Napoli'ye 75 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edilen Juventus'un, Osimhen'i takip ettiği ve Galatasaray'daki performansına göre resmi adımları atacağı ifade edildi.

Arsenal de çok i̇sti̇yor
Osimhen'in tek talebi Juventus değil. Arsenal'ın da transfer listesinin başında yer alan Nijeryalı golcü kesinlikle Napoli'den ayrılacak. 75 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedelini ödemeye hazır birçok kulübün olduğu öğrenilirken, Osimhen'in kalbinde yatan takımın Juventus olduğu iddia ediliyor.

Osimhen'in maaşı açıklandı: Yıllık 6 milyon euro
Galatasaray, Osimhen'in mali detaylarını KAP bildirimiyle kamuoyuna açıkladı. Yapılan açıklamada, Nijeryalı forvete 2024-2025 sezonu için yıllık 6 milyon euro net ücret ödeneceği belirtildi.
t24.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.