FİKRİ IŞIK SOBA İÇİN GEBZE'YE GELDİ

Siyaset 09.07.2024 - 16:42, Güncelleme: 09.07.2024 - 16:42
 

FİKRİ IŞIK SOBA İÇİN GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Eski Başbakan yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine atanan Hasan Soba'ya tebrik ziyareti için Gebze'ye geldi.. Fikri Işık'ı Gebze'deki makam odasında karşılayıp ağırlayan Hasan Soba bu ziyareti sosyal medyadan "23.24.25.26.27’nci Dönem Kocaeli Milletvekilliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Millî Savunma Bakanı görevlerini en iyi şekilde yerine getiren son Başbakan Yardımcımız olan Sn. Fikri IŞIK ağabeyimize çok kıymetli ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Eski Başbakan yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine atanan Hasan Soba'ya tebrik ziyareti için Gebze'ye geldi..

Fikri Işık'ı Gebze'deki makam odasında karşılayıp ağırlayan Hasan Soba bu ziyareti sosyal medyadan "23.24.25.26.27’nci Dönem Kocaeli Milletvekilliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Millî Savunma Bakanı görevlerini en iyi şekilde yerine getiren son Başbakan Yardımcımız olan Sn. Fikri IŞIK ağabeyimize çok kıymetli ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.