FATMA KAPLAN HÜRRRİYET'İN 'MİNİK PANDA'SI DELİKANLI OLDU

Siyaset 07.05.2024 - 11:43, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:43
 

FATMA KAPLAN HÜRRRİYET'İN 'MİNİK PANDA'SI DELİKANLI OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP'li izmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet eşi Murat Hürriyet  ile birlikte oğulları Aras Hürriyet'in çocukluk ve gençlik dönemlerinde çektirdikleri fotoğraf karelerini bugün sosyal medyadan "Minik pandam artık delikanlı oldu." notu ile paylaştı.. Başkan Hürriyet paylaşmında şu ifadelere yer verdi; "Minik pandam artık delikanlı oldu. Zaman nasıl da hızla geçiyor. Küçücükken hep bu günlerini hayal ederdik. Ve büyüdü bile. Ne yazık ki büyürken çoğu zaman yanında olamadım. Çok az zaman geçirebildik oğlumla ama babamız sayesinde mütevazi ve şımarık olmayan bilinçli bir birey olma yolunda ilerliyor çok şükür. Tüm evlatların bahtı ve şansı açık olsun. Hepsini Allah korusun inşallah"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP'li izmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet eşi Murat Hürriyet  ile birlikte oğulları Aras Hürriyet'in çocukluk ve gençlik dönemlerinde çektirdikleri fotoğraf karelerini bugün sosyal medyadan "Minik pandam artık delikanlı oldu." notu ile paylaştı..

Başkan Hürriyet paylaşmında şu ifadelere yer verdi;
"Minik pandam artık delikanlı oldu. Zaman nasıl da hızla geçiyor. Küçücükken hep bu günlerini hayal ederdik. Ve büyüdü bile. Ne yazık ki büyürken çoğu zaman yanında olamadım. Çok az zaman geçirebildik oğlumla ama babamız sayesinde mütevazi ve şımarık olmayan bilinçli bir birey olma yolunda ilerliyor çok şükür. Tüm evlatların bahtı ve şansı açık olsun. Hepsini Allah korusun inşallah"
Bir 2 kişi, gülümseyen insanlar, Superman ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.