FATMA KAPLAN HÜRRİYET'İ MUTLU EDEN ZİYARET

Siyaset 17.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:17
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET'İ MUTLU EDEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerinde CHP'den İzmit Belediye başkanı seçilen Fatma kaplan Hürriyet, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hem partsinden hem de İzmit seçmeninden güvenoyu olarak zafer tazeledi.. Kendisi de avukat olan Fatma Kaplan Hürriyet'i bugün üyesi olduğu Kocaeli Barosu tebrik ziyaretine geldi ve Başkan Hürriyet çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Yeni dönemimizde bizleri ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül, Başkanvekili Kadir Caner Karakadılar, Sayman Tamer Ejderoğlu ve Genel Sekreter Nuriye Yılmaz'a teşekkürlerimizi iletiyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerinde CHP'den İzmit Belediye başkanı seçilen Fatma kaplan Hürriyet, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hem partsinden hem de İzmit seçmeninden güvenoyu olarak zafer tazeledi..

Kendisi de avukat olan Fatma Kaplan Hürriyet'i bugün üyesi olduğu Kocaeli Barosu tebrik ziyaretine geldi ve Başkan Hürriyet çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Yeni dönemimizde bizleri ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül, Başkanvekili Kadir Caner Karakadılar, Sayman Tamer Ejderoğlu ve Genel Sekreter Nuriye Yılmaz'a teşekkürlerimizi iletiyoruz." sözleri ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.