FATMA BAŞKANDAN TEPKİLİ TEŞEKKÜR(!)

İlçeler 21.07.2024 - 16:55, Güncelleme: 21.07.2024 - 16:55
 

FATMA BAŞKANDAN TEPKİLİ TEŞEKKÜR(!)

KOCAELİ HABERİ
CHP'li İzöit Belediye başkanı Fatma Hürriyet, Vakıf İş Hanı önünde mazgal bacası için çalışma başlatanAk Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruluşu  İSU’ya tepksini teşekkür ederek gösterdi ve “Titizlikle yenilediğimiz cadde yüzeyini kısa sürede yeniden bozarak, büyük emek ve zorluklarla hayata geçirdiğimiz çalışmaların kıymetini bir kez daha hatırlattığınız için sizlere minnettarız(!)” dedi. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 20 yıl sonra yenilenerek kente kazandırılan Fethiye Caddesi’nde mazgal bacası çalışması başlatan İSU’ya tepkisini Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla gösterirken şu ifadeleri kullandı: "Sevgili İSU Yetkilileri. Tamamen yenilediğimiz Fethiye Caddemizde başlattığınız mazgal bacası yapım çalışmanız için sizlere teşekkür ederiz. Titizlikle yenilediğimiz cadde yüzeyini kısa sürede yeniden bozarak, büyük emek ve zorluklarla hayata geçirdiğimiz çalışmaların kıymetini bir kez daha hatırlattığınız için sizlere minnettarız(!) Ortak çalışmalarımızda, bu özenin(!) bir daha devam etmemesi umuduyla, iyi çalışmalar dileriz."
KOCAELİ HABERİ

CHP'li İzöit Belediye başkanı Fatma Hürriyet, Vakıf İş Hanı önünde mazgal bacası için çalışma başlatanAk Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruluşu  İSU’ya tepksini teşekkür ederek gösterdi ve “Titizlikle yenilediğimiz cadde yüzeyini kısa sürede yeniden bozarak, büyük emek ve zorluklarla hayata geçirdiğimiz çalışmaların kıymetini bir kez daha hatırlattığınız için sizlere minnettarız(!)” dedi.

Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 20 yıl sonra yenilenerek kente kazandırılan Fethiye Caddesi’nde mazgal bacası çalışması başlatan İSU’ya tepkisini Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla gösterirken şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili İSU Yetkilileri. Tamamen yenilediğimiz Fethiye Caddemizde başlattığınız mazgal bacası yapım çalışmanız için sizlere teşekkür ederiz. Titizlikle yenilediğimiz cadde yüzeyini kısa sürede yeniden bozarak, büyük emek ve zorluklarla hayata geçirdiğimiz çalışmaların kıymetini bir kez daha hatırlattığınız için sizlere minnettarız(!) Ortak çalışmalarımızda, bu özenin(!) bir daha devam etmemesi umuduyla, iyi çalışmalar dileriz."
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.