FATMA BAŞKANDAN BÜYÜKŞEHİR VE BAŞİSKELE BELEDİYE SPORCULARINA KUTLAMA

Spor 07.07.2024 - 05:22, Güncelleme: 07.07.2024 - 05:22
 

FATMA BAŞKANDAN BÜYÜKŞEHİR VE BAŞİSKELE BELEDİYE SPORCULARINA KUTLAMA

KOCAEİ HABERİ
Edirne'de devam etmekte olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üçüncü tur müsabakaları tamamlanırken, 8 başpehlivan çeyrek finale yükseldi..  CHP'li İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bizzat izlemeye gittiği Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden iki ve Başiskele Belediyesinden de bir güreşçinin çeyrek finale yükselmlerinden dolayı duyduğu sevinci sosyal medyadan "663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Çeyrek Finale yükselen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başpehlivanları Hüseyin Gümüşalan ve Mustafa Arslan ile Başiskele Belediyespor Kulübü Başpehlivanı Hamza Özkaradeniz'i kutluyor; Altın Kemer'in bu sene Kocaeli'ye gelmesini diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAEİ HABERİ

Edirne'de devam etmekte olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üçüncü tur müsabakaları tamamlanırken, 8 başpehlivan çeyrek finale yükseldi.. 

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bizzat izlemeye gittiği Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden iki ve Başiskele Belediyesinden de bir güreşçinin çeyrek finale yükselmlerinden dolayı duyduğu sevinci sosyal medyadan "663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Çeyrek Finale yükselen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başpehlivanları Hüseyin Gümüşalan ve Mustafa Arslan ile Başiskele Belediyespor Kulübü Başpehlivanı Hamza Özkaradeniz'i kutluyor; Altın Kemer'in bu sene Kocaeli'ye gelmesini diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.