FARUK BOSTAN VE ABDULLAH KAYA TAHLİYE EDİLDİ

Güncel 05.07.2022 - 17:22, Güncelleme: 05.07.2022 - 17:31
 

FARUK BOSTAN VE ABDULLAH KAYA TAHLİYE EDİLDİ

kocaeli haberi
Abdullah Kaya ve Faruk Bostan hakkında tahliye kararı verildi. Gazetecilikte şantaj iddiası ile 47.günden beri Kandıra cezaevinde tutuklu olarak yargılanan Kocaeli halk gazetesi sahibi Abdullah Kaya ve Faruk Bostan bugün çıktıkları duruşmada tahliye edildi. Kocaeli 2.Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan tutukluluk değerlendirmesi talepli duruşmada Abdullah Kaya vekili Av.Gürkan Biçen, CMK.100 uyarınca tutukluluğun hukuka aykırı olduğunu, isnad edilen suçun niteliği itibariyle yerinde olmayan tutukluluk kararının tedbir amacını aşar noktaya geldiğini belirterek kararın kaldırılması ile Abdullah Kaya ve Faruk Bostan'ın tahliyesini talep etti. Mahkeme hakimi Nedim Avcı, savunmanın talebi yönünde karar vererek, Abdullah Kaya ve Faruk Bostan'ın tahliyesine karar verdi.
kocaeli haberi

Abdullah Kaya ve Faruk Bostan hakkında tahliye kararı verildi. Gazetecilikte şantaj iddiası ile 47.günden beri Kandıra cezaevinde tutuklu olarak yargılanan Kocaeli halk gazetesi sahibi Abdullah Kaya ve Faruk Bostan bugün çıktıkları duruşmada tahliye edildi.

Kocaeli 2.Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan tutukluluk değerlendirmesi talepli duruşmada Abdullah Kaya vekili Av.Gürkan Biçen, CMK.100 uyarınca tutukluluğun hukuka aykırı olduğunu, isnad edilen suçun niteliği itibariyle yerinde olmayan tutukluluk kararının tedbir amacını aşar noktaya geldiğini belirterek kararın kaldırılması ile Abdullah Kaya ve Faruk Bostan'ın tahliyesini talep etti.

Mahkeme hakimi Nedim Avcı, savunmanın talebi yönünde karar vererek, Abdullah Kaya ve Faruk Bostan'ın tahliyesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.