EZGİ MOLA KIZDI VE AĞZINI FENA BOZDU

Magazin - Cemiyet 01.12.2021 - 06:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 06:37
 

EZGİ MOLA KIZDI VE AĞZINI FENA BOZDU

KOCAELİ HABERİ
Küçük çocuğunu tekme tokat döven babanın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından sonra gelen tepkiler ve babanın gözaltına alınması üzerine twitter sayfasından tepksini dile getiren ünlü sinema ve dizi oyuncusu Ezgi Mola paylaşımında "Allah’ın belası herif kundaktaki çocuğa tekme tokat giriyor biz de tutuklansın diye # yapıyoruz ! Vay be!! Davulla zurnayla adliyeden çıkardığınız şerefsizler var! Biz burda adalet arıyoruz! Suçluya ceza ver diye gtümüzü yırtıyoruz! Vah yaa! Yazık yazık yazık !" ifadelerine yer verdi..   Allah’ın belası herif kundaktaki çocuğa tekme tokat giriyor biz de tutuklansın diye # yapıyoruz ! Vay be!! Davulla zurnayla adliyeden çıkardığınız şerefsizler var! Biz burda adalet arıyoruz! Suçluya ceza ver diye gtümüzü yırtıyoruz! Vah yaa! Yazık yazık yazık !— ezgi mola (@ezgimola) November 30, 2021
KOCAELİ HABERİ

Küçük çocuğunu tekme tokat döven babanın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından sonra gelen tepkiler ve babanın gözaltına alınması üzerine twitter sayfasından tepksini dile getiren ünlü sinema ve dizi oyuncusu Ezgi Mola paylaşımında "Allah’ın belası herif kundaktaki çocuğa tekme tokat giriyor biz de tutuklansın diye # yapıyoruz ! Vay be!! Davulla zurnayla adliyeden çıkardığınız şerefsizler var! Biz burda adalet arıyoruz! Suçluya ceza ver diye gtümüzü yırtıyoruz! Vah yaa! Yazık yazık yazık !" ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.