ERTUĞRUL ÖZKÖK AYRILDI

Güncel 10.11.2021 - 04:40, Güncelleme: 10.11.2021 - 04:40
 

ERTUĞRUL ÖZKÖK AYRILDI

KOCAELİHABERİ
Bir devrin sonu... Ertuğrul Özkök Hürriyet ile yollarını ayırdı: Dostça ayrıldık Gazeteci Talat Atilla Twitter'dan gündeme getirmişti. Aralıksız 20 yıl Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Ertuğrul Özkök 2009 Aralık ayından beri sadece yazı yazıyordu. Özkök, Hürriyet ile yollarını ayırdı. Uçankuş TV'ye konuşan Özkök "dostça ayrıldık" dedi. Ertuğrul Özkök 20 yıl aralıksız Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği yaptı ve Aralık 2009’dan beri de sadece köşe yazıyordu. Özkök’ün gazeteden ayrıldığı yönündeki iddiaları gazeteci Talat Atilla Twitter hesabından gündeme getirmişti. Özkök, iddiaları Uçankuş TV'ye doğruladı. Özkök, “Hürriyet’ten dostça ayrıldık” dedi. Özkök Simavi ailesi ve Doğan Holding dönemlerinde 20 yıl kesintisiz Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştı. Özkök 6 Kasım'daki son yazısında, "Bir müsaade" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı: Bu sayfada 1988 yılından beri neredeyse hiç tatil yapmadan farklı konularda yazıyorum. Geçirdiğim COVID sırasında farkına vardım ki biraz yorulmuşum. Kafamda İzmir’in 60’lı yıllarından başlayan bir kitap senaryo projesi var. Kitaba bir türlü başlayamıyordum. Yine biliyorum ki başlarsam bitireceğim. O nedenle bir ay izin istiyorum. Bir ay sonra kitabıma başlamanın moraliyle, yepyeni magazin konularıyla dönmek üzere izin istiyorum. *** Hacettepe Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaparken 1986 yılında Hürriyet gazetesine geçen ve Moskova Temsilciliği’ni üstlenen, daha sonra gazetenin Ankara Temsilciliği görevine getirilen Ertuğrul Özkök, 1989 yılında gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirildi. Özkök, gazetenin Doğan Medya Grubu’yla birlikte Demirören Holding’e satılmasını da kapsayan 12 yıllık dönemde Hürriyet’te köşe yazısı yazıyordu.
KOCAELİHABERİ

Bir devrin sonu... Ertuğrul Özkök Hürriyet ile yollarını ayırdı: Dostça ayrıldık

Gazeteci Talat Atilla Twitter'dan gündeme getirmişti. Aralıksız 20 yıl Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Ertuğrul Özkök 2009 Aralık ayından beri sadece yazı yazıyordu. Özkök, Hürriyet ile yollarını ayırdı. Uçankuş TV'ye konuşan Özkök "dostça ayrıldık" dedi.

Ertuğrul Özkök 20 yıl aralıksız Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği yaptı ve Aralık 2009’dan beri de sadece köşe yazıyordu.

Özkök’ün gazeteden ayrıldığı yönündeki iddiaları gazeteci Talat Atilla Twitter hesabından gündeme getirmişti.

Özkök, iddiaları Uçankuş TV'ye doğruladı. Özkök, “Hürriyet’ten dostça ayrıldık” dedi.

Özkök Simavi ailesi ve Doğan Holding dönemlerinde 20 yıl kesintisiz Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştı.

Özkök 6 Kasım'daki son yazısında, "Bir müsaade" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu sayfada 1988 yılından beri neredeyse hiç tatil yapmadan farklı konularda yazıyorum. Geçirdiğim COVID sırasında farkına vardım ki biraz yorulmuşum. Kafamda İzmir’in 60’lı yıllarından başlayan bir kitap senaryo projesi var. Kitaba bir türlü başlayamıyordum. Yine biliyorum ki başlarsam bitireceğim. O nedenle bir ay izin istiyorum. Bir ay sonra kitabıma başlamanın moraliyle, yepyeni magazin konularıyla dönmek üzere izin istiyorum.

***

Hacettepe Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaparken 1986 yılında Hürriyet gazetesine geçen ve Moskova Temsilciliği’ni üstlenen, daha sonra gazetenin Ankara Temsilciliği görevine getirilen Ertuğrul Özkök, 1989 yılında gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirildi. Özkök, gazetenin Doğan Medya Grubu’yla birlikte Demirören Holding’e satılmasını da kapsayan 12 yıllık dönemde Hürriyet’te köşe yazısı yazıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.