EREN CAN GEBZE'NİN GURURU OLDU

İlçeler 24.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 24.07.2024 - 16:00
 

EREN CAN GEBZE'NİN GURURU OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli öğrencimiz Eren Can girmiş olduğu YKS sınavında Türkiye dokuzuncusu oldu.. Sınavdaki başarısında dolayı Gebze'nin gurur olan Eren Can bugün ailesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.. Eren Can'ı tebrik eden Başkan Büyükgöz kendisine bu başarsından dolayı hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medyadan "YKS Türkiye 9.su, Eren Can evladımızı belediyemizde ağırladık. Tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum kıymetli evladımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli öğrencimiz Eren Can girmiş olduğu YKS sınavında Türkiye dokuzuncusu oldu..

Sınavdaki başarısında dolayı Gebze'nin gurur olan Eren Can bugün ailesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Eren Can'ı tebrik eden Başkan Büyükgöz kendisine bu başarsından dolayı hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medyadan "YKS Türkiye 9.su, Eren Can evladımızı belediyemizde ağırladık. Tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum kıymetli evladımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.