ERDOĞAN'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 23.09.2023 - 15:03, Güncelleme: 23.09.2023 - 15:03
 

ERDOĞAN'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu, 64 yaşındaki Mehmet Mutlu geçen hafta kalp krizi geçirdiği için Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp damarlarına stent takılan Mehmet Mutlu dün taburcu edildikten sonra evinde yeniden kalp krizi geçirdi. Bu kez Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mutlu kurtarılamadı. İstanbul'da toprağa verilecek olan Mehmet Mutlu'nun cenazesine Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu, 64 yaşındaki Mehmet Mutlu geçen hafta kalp krizi geçirdiği için Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp damarlarına stent takılan Mehmet Mutlu dün taburcu edildikten sonra evinde yeniden kalp krizi geçirdi. Bu kez Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mutlu kurtarılamadı.

İstanbul'da toprağa verilecek olan Mehmet Mutlu'nun cenazesine Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.