Erdoğan ile Biden arasındaki görüşmenin detayları belli oldu

Dünya 31.10.2021 - 06:48, Güncelleme: 31.10.2021 - 06:48
 

Erdoğan ile Biden arasındaki görüşmenin detayları belli oldu

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İtalya'nın başkenti Roma'da saat 12.00 sularında ABD Başkanı Biden ile görüşme gerçekleştirecek.  Biden'ın görüşmede Erdoğan'a "Krizlerden kaçınılması gerektiğini ve düşüncesizce eylemlerin iki ülkenin müttefikliğine fayda sağlamayacağını söyleyeceği" belirtildi. Görüşmede ayrıca Türkiye'nin F-16 satın alma talebi ve ABD ile savunma ilişkisinin de ele alınacağı bildirildi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İtalya'nın başkenti Roma'da saat 12.00 sularında ABD Başkanı Biden ile görüşme gerçekleştirecek. 

Biden'ın görüşmede Erdoğan'a "Krizlerden kaçınılması gerektiğini ve düşüncesizce eylemlerin iki ülkenin müttefikliğine fayda sağlamayacağını söyleyeceği" belirtildi.

Görüşmede ayrıca Türkiye'nin F-16 satın alma talebi ve ABD ile savunma ilişkisinin de ele alınacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.