ERDOĞAN FLAŞ 'YENİ HAREKAT' AÇIKLAMASI

Gündem 27.06.2022 - 19:54, Güncelleme: 27.06.2022 - 19:54
 

ERDOĞAN FLAŞ 'YENİ HAREKAT' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Ülkemiz ve milletimiz için eser ve hizmetlerle dolu pek çok program gerçekleştirdik. EFES 2022 tatbikatının son günü törenleri için gittiğimiz İzmir'de ordumuzun gücünü bir kez daha yerinde gördük.  Dünyanın terörle mücadele tecrübesi en eski ve en etkin ülkelerinin başında geliyoruz. İnsani krizlerin yükünü en fazla taşıyan ülke konumundayız. Sınır ötesi harekatlarımızla dost ve kardeş ülkelere verdiğimiz desteklerle, ilkeli duruşumuzla farkımızı her alanda gösteriyoruz. Rusya Ukrayna savaşı bir kez daha göstermiştir ki kendi vizyonu bulunmayan ülkelerin işi çok zordur. Bize yöneltilen tenkitler hatalarımızdan değil, Türkiye'nin kendi belirlediği istikamete yürümesinden kaynaklanıyor.  "YENİ HAREKATLARA BAŞLAYACAĞIZ" Irak sınırımızı teröristlerin saldırılarından kurtaracak operasyonlarımız başarıyla sürüyor. Suriye sınırında hazırlıklarımız biter bitmez yeni harekatlara başlayacağız.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemiz ve milletimiz için eser ve hizmetlerle dolu pek çok program gerçekleştirdik. EFES 2022 tatbikatının son günü törenleri için gittiğimiz İzmir'de ordumuzun gücünü bir kez daha yerinde gördük. 
Dünyanın terörle mücadele tecrübesi en eski ve en etkin ülkelerinin başında geliyoruz. İnsani krizlerin yükünü en fazla taşıyan ülke konumundayız. Sınır ötesi harekatlarımızla dost ve kardeş ülkelere verdiğimiz desteklerle, ilkeli duruşumuzla farkımızı her alanda gösteriyoruz. Rusya Ukrayna savaşı bir kez daha göstermiştir ki kendi vizyonu bulunmayan ülkelerin işi çok zordur. Bize yöneltilen tenkitler hatalarımızdan değil, Türkiye'nin kendi belirlediği istikamete yürümesinden kaynaklanıyor. 

"YENİ HAREKATLARA BAŞLAYACAĞIZ"

Irak sınırımızı teröristlerin saldırılarından kurtaracak operasyonlarımız başarıyla sürüyor. Suriye sınırında hazırlıklarımız biter bitmez yeni harekatlara başlayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.