Erbaş; ''Camilerimizi ders yapılan bir mektep haline de getirmek istiyoruz''

Dünya 26.06.2022 - 22:32, Güncelleme: 26.06.2022 - 22:32
 

Erbaş; ''Camilerimizi ders yapılan bir mektep haline de getirmek istiyoruz''

kocaeli haberi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Türkiye'de her yıl 600 cami ibadete açılıyor. Camilerimizi mutlaka namazdan önce, namazdan sonra ders yapılan bir mektep haline getirmek istiyoruz" dedi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bugün Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci tarafından, Denizli yaptırılan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Nihat Zeybekci Camisi'nin temel atma töreninde yaptığı onuşmada,Türkiye'de her yıl 600 caminin ibadete açıldığını ve bunun da ülke için önemli bir kazanım olduğunun altını çizerek "Camiler sadece namaz kılmak için açılıp kapanan mekanlar değildir. Camilerimizi mutlaka namazdan önce, namazdan sonra ders yapılan bir mektep haline getirmek istiyoruz" dedi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bu sözleri, medya ve sosyal medya gündeminde geniş bir yer tuttu..  
kocaeli haberi

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Türkiye'de her yıl 600 cami ibadete açılıyor. Camilerimizi mutlaka namazdan önce, namazdan sonra ders yapılan bir mektep haline getirmek istiyoruz" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bugün Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci tarafından, Denizli yaptırılan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Nihat Zeybekci Camisi'nin temel atma töreninde yaptığı onuşmada,Türkiye'de her yıl 600 caminin ibadete açıldığını ve bunun da ülke için önemli bir kazanım olduğunun altını çizerek "Camiler sadece namaz kılmak için açılıp kapanan mekanlar değildir. Camilerimizi mutlaka namazdan önce, namazdan sonra ders yapılan bir mektep haline getirmek istiyoruz" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bu sözleri, medya ve sosyal medya gündeminde geniş bir yer tuttu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.