EMEKLİ DARICA BELEDİYE BAŞKANI KENDİSİNİ HAYIR HASENAT İŞLERİNE VERDİ

Dünya 18.05.2022 - 18:53, Güncelleme: 18.05.2022 - 19:08
 

EMEKLİ DARICA BELEDİYE BAŞKANI KENDİSİNİ HAYIR HASENAT İŞLERİNE VERDİ

kocaeli haberi
Üç dönem yani 15 yıl boyunca Ak Partiden Darıca Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Şükrü Karabacak, Darıca'da hayır hasenat çalışmalarına öncülük etmeye başladı.. Şükrü Karabacak yönetiminde olduğu Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yaptıkları faaliyetleri sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Darıca Sancaktepe’ye yapacağımız Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi için genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yapacağımız bu eser Darıcamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olsun. O Rabbim muvaffak eylesin inşallah." "Darıca Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Genel Kurulu sonrası yönetim kurulumuz ile birlikte Belediye Başkanı Sayın Muzaffer BIYIK’ı Ziyaret ettik."  
kocaeli haberi

Üç dönem yani 15 yıl boyunca Ak Partiden Darıca Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Şükrü Karabacak, Darıca'da hayır hasenat çalışmalarına öncülük etmeye başladı..

Şükrü Karabacak yönetiminde olduğu Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yaptıkları faaliyetleri sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Darıca Sancaktepe’ye yapacağımız Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi için genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yapacağımız bu eser Darıcamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olsun. O Rabbim muvaffak eylesin inşallah."

"Darıca Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Genel Kurulu sonrası yönetim kurulumuz ile birlikte Belediye Başkanı Sayın Muzaffer BIYIK’ı Ziyaret ettik."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.