EĞİTİM AŞIĞI DOĞAN İŞİNİN GEREĞİNİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Eğitim-Kültür-Sanat 26.06.2024 - 06:30, Güncelleme: 26.06.2024 - 06:30
 

EĞİTİM AŞIĞI DOĞAN İŞİNİN GEREĞİNİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Alaettin Kurt Anadolu Lisesi'nde 13 Haziran 2024 tarihinde yapılan yıl sonu mezuniyet töreninde yaşanan skandal bir olayda mezuniyet balosuna katılan kız öğrenciler, giydikleri kıyafetlerin askılı olmasından dolayı okul yönetimi tarafından içeri alınmadı. Gebze'yi Türkiye gündemine taşıyan bu skandal olayda durumu kurtaran ise olayı duyar duymaz Gebze Alaettin Kurt Anadolu lisesine gelen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan oldu. Şener Doğan anında duruma el koyarak öğrencileri okul içine alarak mezuniyet törenine katılımlarını sağladı. Şener Doğan'ın bu tavrı Türkiye genelinde takdi toplarken, Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'da Gebzze'de ki bu skandalı köşesine taşıdıktan sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürüne özel bir teşekkür gönderdi.. Eğitime ve işine aşık olması ile bilinen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dün makamında öğretmenleri ile gerçekleştirdiği bir toplantısını, sosyal medyadan "Seminer döneminde öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek 180 iş günü ve yılın tamamında Gebze eğitimine yaptıkları yüksek katkı ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettik…" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Alaettin Kurt Anadolu Lisesi'nde 13 Haziran 2024 tarihinde yapılan yıl sonu mezuniyet töreninde yaşanan skandal bir olayda mezuniyet balosuna katılan kız öğrenciler, giydikleri kıyafetlerin askılı olmasından dolayı okul yönetimi tarafından içeri alınmadı.

Gebze'yi Türkiye gündemine taşıyan bu skandal olayda durumu kurtaran ise olayı duyar duymaz Gebze Alaettin Kurt Anadolu lisesine gelen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan oldu. Şener Doğan anında duruma el koyarak öğrencileri okul içine alarak mezuniyet törenine katılımlarını sağladı. Şener Doğan'ın bu tavrı Türkiye genelinde takdi toplarken, Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'da Gebzze'de ki bu skandalı köşesine taşıdıktan sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürüne özel bir teşekkür gönderdi..

Eğitime ve işine aşık olması ile bilinen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dün makamında öğretmenleri ile gerçekleştirdiği bir toplantısını, sosyal medyadan "Seminer döneminde öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek 180 iş günü ve yılın tamamında Gebze eğitimine yaptıkları yüksek katkı ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettik…" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.