EFSANE GÜREŞÇİ KARAMÜRSEL'İN KURTULUŞU İÇİN MECLİSE GİTTİ

Siyaset 28.06.2022 - 21:45, Güncelleme: 28.06.2022 - 21:45
 

EFSANE GÜREŞÇİ KARAMÜRSEL'İN KURTULUŞU İÇİN MECLİSE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin gururu olan Karamürsellli Kırıkpınar Başpehlivanı Ahmet Taşçı bugün Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Ankara'ya giderek, TBMM'de yaptıkları bir dizi ziyaretlerde, 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan "Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlilkleri" programı için davetiyeler takdim etti.. Kocaeli milletvekilllerinden Cemil Yaman ve  Radiye Sezer Katırcıoğlu çok mutlu oldukları bu ziyareti sosyal medyadan "Gazi meclisimizde misafirimiz olan Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım ve efsane güreşçimiz Ahmet Taşçı'ya nazik ziyareti için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştılar. Ahmet Taşçı, Başpehlivanlığı ilk kez 1990’da kazandı ve bu unvanını 2000 yılına kadar korudu. İki altın kemeri olan Taşçı’nın üçüncü altın kemeri ise hak ettiği halde zamanın federasyon yetkililerinin engellemesi nedeniyle son anda elinden alındı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin gururu olan Karamürsellli Kırıkpınar Başpehlivanı Ahmet Taşçı bugün Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Ankara'ya giderek, TBMM'de yaptıkları bir dizi ziyaretlerde, 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan "Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlilkleri" programı için davetiyeler takdim etti..

Kocaeli milletvekilllerinden Cemil Yaman ve  Radiye Sezer Katırcıoğlu çok mutlu oldukları bu ziyareti sosyal medyadan "Gazi meclisimizde misafirimiz olan Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım ve efsane güreşçimiz Ahmet Taşçı'ya nazik ziyareti için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştılar.

Ahmet Taşçı, Başpehlivanlığı ilk kez 1990’da kazandı ve bu unvanını 2000 yılına kadar korudu. İki altın kemeri olan Taşçı’nın üçüncü altın kemeri ise hak ettiği halde zamanın federasyon yetkililerinin engellemesi nedeniyle son anda elinden alındı.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.