EBRU ŞALLI’DAN AŞK KOKAN KARELER…

Magazin - Cemiyet 13.03.2022 - 16:27, Güncelleme: 13.03.2022 - 16:27
 

EBRU ŞALLI’DAN AŞK KOKAN KARELER…

Kocaelihaberi
Perşembe günü İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı tüm hızı ile devam ediyor. İstanbul son yılların en yoğun kar yağışı etkisi içindeyken, Ebru Şallı Akkuş bu ortamı romantik bir havaya sokmasını bildi. Ebru Şallı Akkuş eşi Uğur Akkuş ile birlikte soğuk hava yoğun yağan kara rağmen çektiği sıcak fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Bir süne önce Los Angeles’de buna benzer karelerde gördüğümüz Akkuş çifti, bu kez kar örtüsü içindeki İstanbul’da yine Aşk kokan kareler çektiler. Ebru Şallı Akkuş bu kareleri Lovely weekend etiketi ile paylaştı.. Önce kar altındaki İstanbul boğazında tur atan çift daha sonra Dünya’ca ünlü Swiss otel içindeki Chalet Swiss restorantta baş başa yemek yediler…
Kocaelihaberi

Perşembe günü İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı tüm hızı ile devam ediyor. İstanbul son yılların en yoğun kar yağışı etkisi içindeyken, Ebru Şallı Akkuş bu ortamı romantik bir havaya sokmasını bildi. Ebru Şallı Akkuş eşi Uğur Akkuş ile birlikte soğuk hava yoğun yağan kara rağmen çektiği sıcak fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir süne önce Los Angeles’de buna benzer karelerde gördüğümüz Akkuş çifti, bu kez kar örtüsü içindeki İstanbul’da yine Aşk kokan kareler çektiler. Ebru Şallı Akkuş bu kareleri Lovely weekend etiketi ile paylaştı..

Önce kar altındaki İstanbul boğazında tur atan çift daha sonra Dünya’ca ünlü Swiss otel içindeki Chalet Swiss restorantta baş başa yemek yediler…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.