Dünya Yelken Şampiyonası Darıca'da gerçekleştirildi

Spor 14.07.2024 - 05:44, Güncelleme: 14.07.2024 - 05:44
 

Dünya Yelken Şampiyonası Darıca'da gerçekleştirildi

KOCAELİ HABERİ
2024 yılı 470 Gençler Dünya Yelken Şampiyonası, Darıca Bayramoğlu mahallesi Balyanoz Koyunda gerçekleştirildi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte tamamlanan müsabakaların ödül törenine katılan Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Yeşil ile mavinin buluştuğu Balyanoz Koyu’nda ev sahipliği yaptığımız; 470 Gençler Dünya Yelken Şampiyonası’nın ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın ile birlikte katılarak başarılı olan sporcuların ödüllerini taktim ettik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak Darıcamızı spor şehri yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu güzel organizasyonun paydaşlarından biri olan Türkiye Yelken Federasyonu yetkililerine ve 14 farklı ülkeden katılan 72 sporcuya teşekkür ediyorum."  
KOCAELİ HABERİ

2024 yılı 470 Gençler Dünya Yelken Şampiyonası, Darıca Bayramoğlu mahallesi Balyanoz Koyunda gerçekleştirildi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte tamamlanan müsabakaların ödül törenine katılan Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Yeşil ile mavinin buluştuğu Balyanoz Koyu’nda ev sahipliği yaptığımız; 470 Gençler Dünya Yelken Şampiyonası’nın ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın ile birlikte katılarak başarılı olan sporcuların ödüllerini taktim ettik.

Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak Darıcamızı spor şehri yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu güzel organizasyonun paydaşlarından biri olan Türkiye Yelken Federasyonu yetkililerine ve 14 farklı ülkeden katılan 72 sporcuya teşekkür ediyorum."

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.