Down Cafe Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın ev sahipliğinde açıldı

Güncel 04.11.2021 - 20:40, Güncelleme: 04.11.2021 - 20:54
 

Down Cafe Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın ev sahipliğinde açıldı

KOCAELİ HABERİ
Down sendromlu çocuklarımızı üretime katarak hem onları sosyal yaşama her alanda dahil etmek hem de artı değer oluşturmak amacıyla oluşturulan Down Cafe tekrar hizmete açıldı.. Geçtiğimiz yıl Gölcük Değirmendere sahilinde yenilenen yüzü ile müşterilerini kabul eden Down cafe, pandemi nedeniyle ertelenen açılışını bugün Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerle açıldı.. Değirmendere merkez mahallesi Yüzbaşılar sahili Prof. Muammer Aksoy caddesi Rakıcıoğlu Apartmanı B blokta hizmet veren Down cafe bugün saat 15:00te  “+1 farkın bana kattığı güzellik ile bende varım” etkinliği ile başta Doç. Dr. Figen Büyükakın olmak üzere çok sayıda tanınmış sima ve down sendromlu çocuklarımızın ailelerinin katılımı ile tekrar hizmete açıldı..
KOCAELİ HABERİ

Down sendromlu çocuklarımızı üretime katarak hem onları sosyal yaşama her alanda dahil etmek hem de artı değer oluşturmak amacıyla oluşturulan Down Cafe tekrar hizmete açıldı..

Geçtiğimiz yıl Gölcük Değirmendere sahilinde yenilenen yüzü ile müşterilerini kabul eden Down cafe, pandemi nedeniyle ertelenen açılışını bugün Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerle açıldı..

Değirmendere merkez mahallesi Yüzbaşılar sahili Prof. Muammer Aksoy caddesi Rakıcıoğlu Apartmanı B blokta hizmet veren Down cafe bugün saat 15:00te  “+1 farkın bana kattığı güzellik ile bende varım” etkinliği ile başta Doç. Dr. Figen Büyükakın olmak üzere çok sayıda tanınmış sima ve down sendromlu çocuklarımızın ailelerinin katılımı ile tekrar hizmete açıldı..
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.