DOKTOR MUSTAFA ANAÇ AMELİYAT OLDU

Yaşam 26.06.2024 - 17:23, Güncelleme: 26.06.2024 - 17:23
 

DOKTOR MUSTAFA ANAÇ AMELİYAT OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de CHP Çayırova Belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunmaş olan Dr. Mustafa Anaç  tıbbi bir ameliyat geçirdi.. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Ürüloji uzman Doktoru Mustafa Anaç, Acıbadem Altunizade Hastanesi'de geçirdiği operasyonu sosyal medyadan "Erken tanısı konulan hastalığımı başarılı bir cerrahi girişim ile gideren,beni sağlığıma ve normal yaşantıma kavuşturan çok değerli ağabeyim, meslektaşım Prf.Dr.Cem Alhan ve ekibine sonssuz teşekkürler.." sözleri ile duyurdu.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Dr. Mustafa Anaç geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi ileetirken sağlı ve huzur dolu uzun ömürler ddiliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de CHP Çayırova Belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunmaş olan Dr. Mustafa Anaç  tıbbi bir ameliyat geçirdi..

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Ürüloji uzman Doktoru Mustafa Anaç, Acıbadem Altunizade Hastanesi'de geçirdiği operasyonu sosyal medyadan "Erken tanısı konulan hastalığımı başarılı bir cerrahi girişim ile gideren,beni sağlığıma ve normal yaşantıma kavuşturan çok değerli ağabeyim, meslektaşım Prf.Dr.Cem Alhan ve ekibine sonssuz teşekkürler.." sözleri ile duyurdu..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Dr. Mustafa Anaç geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi ileetirken sağlı ve huzur dolu uzun ömürler ddiliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.