DİLOVASINA RENK KATTI

İlçeler 22.06.2022 - 06:31, Güncelleme: 22.06.2022 - 06:31
 

DİLOVASINA RENK KATTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve 5 Mart 2020 tarihinde hizmete sokulan "Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" bir taraftan ilçenin çocukları ve gençlerini yüzme sporuna yönlendirirken diğer tarftan da ilçe halkının yaşamını renklendirdi.. Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Dilovası yüzme havuzunun ilçeye ve ilçe halkının günlük yaşamına kattığı rengi sosyal medyadan "Dilovası Gençlik Spor kulübümüzün yüzme takımı sporcularımıza Annelerinden sürpriz Antrenman sonrası hep beraber hem Annelerimizin hazırlayıp getirdikleri yiyecekleri yedik hemde sohbet ettik değerli Annelerimizin eline sağlık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve 5 Mart 2020 tarihinde hizmete sokulan "Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" bir taraftan ilçenin çocukları ve gençlerini yüzme sporuna yönlendirirken diğer tarftan da ilçe halkının yaşamını renklendirdi..

Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Dilovası yüzme havuzunun ilçeye ve ilçe halkının günlük yaşamına kattığı rengi sosyal medyadan "Dilovası Gençlik Spor kulübümüzün yüzme takımı sporcularımıza Annelerinden sürpriz Antrenman sonrası hep beraber hem Annelerimizin hazırlayıp getirdikleri yiyecekleri yedik hemde sohbet ettik değerli Annelerimizin eline sağlık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Bir 18 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.