Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret

Güncel 13.08.2024 - 14:13, Güncelleme: 13.08.2024 - 14:13
 

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker ve beraberindeki iş insanları, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker ve beraberindeki heyet, Vali İlhami Aktaş’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. 
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker ve beraberindeki iş insanları, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker ve beraberindeki heyet, Vali İlhami Aktaş’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.