DİLOVALI KADINLARDAN GEBZE ÇIKARMASI

İlçeler 03.11.2021 - 20:31, Güncelleme: 03.11.2021 - 20:31
 

DİLOVALI KADINLARDAN GEBZE ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi iş kadınlar bugün Gebze'ye gelerek Gebze Ticaret Odasını ziyaret ettiler.. Kuruluşlarından bu yana birbirinden aktif ve verimli çalışmalara ve üretim faaliyetlerine imza atan Dilovası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi iş kadınları, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret ederek, kooperatif faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında ve karşılıklı istişarelerde bulundular. Bu ziyarertten ve kadınarımızı üretim yolu ile ekonomiye bulundukları katkıdan dolayı çok mutlu olan Başkan Çiler, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi ve GTO olarak üzerlerine düşen bir görev varsa sev seve yapabileceklerini dile getirdi...
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi iş kadınlar bugün Gebze'ye gelerek Gebze Ticaret Odasını ziyaret ettiler..

Kuruluşlarından bu yana birbirinden aktif ve verimli çalışmalara ve üretim faaliyetlerine imza atan Dilovası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi iş kadınları, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret ederek, kooperatif faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında ve karşılıklı istişarelerde bulundular.

Bu ziyarertten ve kadınarımızı üretim yolu ile ekonomiye bulundukları katkıdan dolayı çok mutlu olan Başkan Çiler, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi ve GTO olarak üzerlerine düşen bir görev varsa sev seve yapabileceklerini dile getirdi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.