DEVLET ERKANI ANITKABİR'DE

Gündem 29.10.2021 - 13:41, Güncelleme: 29.10.2021 - 13:41
 

DEVLET ERKANI ANITKABİR'DE

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki devlet erkanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine "Tüm dünyanın koronavirüsle boğuştuğu günlerde Türkiye yatırım, istihdam, ihracattaki başarılarıyla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan ve beraberindeki heyet 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile kuvvet komutanları Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne çıktı. Burada Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyetimizin 98'inci yıldönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu müstesna günde şahsınızı, silah arkadaşlarınızı ve kahramanları şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm dünyanın koronavirüsle boğuştuğu günlerde Türkiye yatırım, istihdam, ihracattaki başarılarıyla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir. Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız."
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki devlet erkanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine "Tüm dünyanın koronavirüsle boğuştuğu günlerde Türkiye yatırım, istihdam, ihracattaki başarılarıyla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan ve beraberindeki heyet 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile kuvvet komutanları Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne çıktı. Burada Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetimizin 98'inci yıldönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu müstesna günde şahsınızı, silah arkadaşlarınızı ve kahramanları şükranla yad ediyoruz.

Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm dünyanın koronavirüsle boğuştuğu günlerde Türkiye yatırım, istihdam, ihracattaki başarılarıyla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir. Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.