DEVELİ ÇAYIROVA'DA

Eğitim-Kültür-Sanat 23.10.2021 - 14:39, Güncelleme: 23.10.2021 - 14:39
 

DEVELİ ÇAYIROVA'DA

KOCAELİ HABERİ
Fuarda Bekir Develi kitaplarını imzaladı Çayırova Belediyesi’nin iki yıl aradan ikincisini düzenlediği Kitap Fuarı yazarların söyleşi ve imza günleri ile devam ediyor. İlk günden büyük ilgi gören fuarda ilk söyleşiyi TV ekranlarından yakından tanıdığımız Yazar Bekir Develi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Çayırova’lı kitap severlerle buluşan Develi, keyif veren sohbeti ile büyük beğeni topladı. Bir saate yakın sahnede kalan ve çeşitli hikâyeler anlatan Yazar Bekir Develi, birbirinden değerli yazar ve yayınevlerini Çayırova halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti. Söyleşi sonrası kitaplarını imzalayan Develi’ye katılımlarından ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eden Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Salih Palaz, günün anısına plaket takdim etti. Çayırova Kitap Fuarı'nın 2. gününde ise yazar Sıtkı Aslanhan "Bilinçli Aile Olmak" konulu söyleşi ile Çayırova’lılarla buluştu.
KOCAELİ HABERİ

Fuarda Bekir Develi kitaplarını imzaladı

Çayırova Belediyesi’nin iki yıl aradan ikincisini düzenlediği Kitap Fuarı yazarların söyleşi ve imza günleri ile devam ediyor. İlk günden büyük ilgi gören fuarda ilk söyleşiyi TV ekranlarından yakından tanıdığımız Yazar Bekir Develi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Çayırova’lı kitap severlerle buluşan Develi, keyif veren sohbeti ile büyük beğeni topladı. Bir saate yakın sahnede kalan ve çeşitli hikâyeler anlatan Yazar Bekir Develi, birbirinden değerli yazar ve yayınevlerini Çayırova halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti. Söyleşi sonrası kitaplarını imzalayan Develi’ye katılımlarından ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eden Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Salih Palaz, günün anısına plaket takdim etti.

Çayırova Kitap Fuarı'nın 2. gününde ise yazar Sıtkı Aslanhan "Bilinçli Aile Olmak" konulu söyleşi ile Çayırova’lılarla buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.