DEVA PARTİSİNDE GEBZE MİTİNGİ SONRASI YÜZLER GÜLÜYOR

Siyaset 03.07.2022 - 00:11, Güncelleme: 03.07.2022 - 00:18
 

DEVA PARTİSİNDE GEBZE MİTİNGİ SONRASI YÜZLER GÜLÜYOR

kocaeli haberi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gebze’de düzenlediği mitingde, "Güven bizde, çözüm bizde, anahtar bizde. DEVA iktidarında; araba almak, tatile gitmek, ev almak hayal olmayacak. Şu anda çoğu arkadaşımız için bir hayal bu. Bunlar gerçek olacak. Türkiye’nin yıldızını parlatacağız. Bakın söz veriyorum Türkiye’yi bölgemizin en güçlü ekonomi yapacağız. Biliyorsunuz biz öyle sık sık söz vermiyoruz, kolay kolay söz verenlerden değiliz. Söz verince de tutarız" dedi. Babacan, "Devirleri daim olsun. Madımak’ın yarası hala sarılmayı bekliyor farkındayız. Biz hakikatın izinden ayrılmayacağız. Daima adaletin peşinde koşacağız. Biz yarınları, saygı ve eşit vatandaşlık temelinde kuracağız.  Sünni-Alevi hiç fark etmez. Türk-Kürt hiç fark etmez” diye konuştu. Babacan, konuşmasında Türkiye'nin geleceğine yönelik vaatlerde de bulunduktan sonra da mitinge katılan partililerden iktidar yürüyüşü için destek sözü aldı...  Gebze mitingine katılımın yoğun oluşu Babacan ve parti kurmayları arasında moralleri yğkseltirken, mitingten sonra Ali Babcan'ın da katılım sağladığı ydeğerlendirme toplantsında konuşan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, mitingde emeği olan herkes teşekkür etti.. İŞTE O KONUŞMA 
kocaeli haberi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gebze’de düzenlediği mitingde, "Güven bizde, çözüm bizde, anahtar bizde. DEVA iktidarında; araba almak, tatile gitmek, ev almak hayal olmayacak. Şu anda çoğu arkadaşımız için bir hayal bu. Bunlar gerçek olacak. Türkiye’nin yıldızını parlatacağız. Bakın söz veriyorum Türkiye’yi bölgemizin en güçlü ekonomi yapacağız. Biliyorsunuz biz öyle sık sık söz vermiyoruz, kolay kolay söz verenlerden değiliz. Söz verince de tutarız" dedi.

Babacan, "Devirleri daim olsun. Madımak’ın yarası hala sarılmayı bekliyor farkındayız. Biz hakikatın izinden ayrılmayacağız. Daima adaletin peşinde koşacağız. Biz yarınları, saygı ve eşit vatandaşlık temelinde kuracağız.  Sünni-Alevi hiç fark etmez. Türk-Kürt hiç fark etmez” diye konuştu.

Babacan, konuşmasında Türkiye'nin geleceğine yönelik vaatlerde de bulunduktan sonra da mitinge katılan partililerden iktidar yürüyüşü için destek sözü aldı... 

Gebze mitingine katılımın yoğun oluşu Babacan ve parti kurmayları arasında moralleri yğkseltirken, mitingten sonra Ali Babcan'ın da katılım sağladığı ydeğerlendirme toplantsında konuşan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, mitingde emeği olan herkes teşekkür etti..
İŞTE O KONUŞMA 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.