DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN GEBZE BELEDİYESİNE TEPKİ!

Güncel 16.10.2024 - 10:08, Güncelleme: 16.10.2024 - 10:08
 

DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN GEBZE BELEDİYESİNE TEPKİ!

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarfanından, ülke genelinde infiale neden olan Gebze'de ki kedi ve köpek ölümleri ile ilgili olarak  yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; HAYVANLARA “ KATLİAM YASASI” UYGULANIYOR Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önündeki çöp konteynerinde çok sayıda kedi ve köpeğin öldürülerek siyah çöp poşetlerinin içine konulduğu hayvan hakları aktivistleri tarafından tespit edilmişti. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Çevre ve Doğa Hakları Birimimiz 11 Ekim’de haberin duyumunu aldığı günden bu yana kurmuş olduğu komisyon ile bu vahşetin anbean takipçisi olmuştur. 30/07/2024 tarihinde çıkarılan bu yasanın hiç bir şekilde sonuç vermeyeceği belliydi. Çünkü yasanın ele alınış şekli bilimsel yaklaşımdan uzak popülist yaklaşımlar ile hazırlanmıştı. Konuyla ilgili tüm paydaşların görüşleri alınmadan oldubittiye getirilerek çıkarılan bir yasaydı. Üzülerek belirtiyoruz ki bu yasa uygulandıkça bu tür katliamları görmeye devam edeceğiz. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız ve Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarfanından, ülke genelinde infiale neden olan Gebze'de ki kedi ve köpek ölümleri ile ilgili olarak  yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

HAYVANLARA “ KATLİAM YASASI” UYGULANIYOR
Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önündeki çöp konteynerinde çok sayıda kedi ve köpeğin öldürülerek siyah çöp poşetlerinin içine konulduğu hayvan hakları aktivistleri tarafından tespit edilmişti.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Çevre ve Doğa Hakları Birimimiz 11 Ekim’de haberin duyumunu aldığı günden bu yana kurmuş olduğu komisyon ile bu vahşetin anbean takipçisi olmuştur.

30/07/2024 tarihinde çıkarılan bu yasanın hiç bir şekilde sonuç vermeyeceği belliydi. Çünkü yasanın ele alınış şekli bilimsel yaklaşımdan uzak popülist yaklaşımlar ile hazırlanmıştı. Konuyla ilgili tüm paydaşların görüşleri alınmadan oldubittiye getirilerek çıkarılan bir yasaydı. Üzülerek belirtiyoruz ki bu yasa uygulandıkça bu tür katliamları görmeye devam edeceğiz.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız ve Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.