DEVA PARTİ KOCAELİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

Siyaset 27.11.2021 - 12:55, Güncelleme: 27.11.2021 - 13:10
 

DEVA PARTİ KOCAELİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Deva Partisi Başkanı Adem Koç il yöneticieeri ile birlikte Hayata Dönüş Derneği - HAYÖD'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.. Hayata Dönüş Dernek Başkanı Nezahat Erok'a, Türkiye'nin her türlü sorunları üzerine çözüm önerilerini kapsayan parti programlarını takdim eden Başkan Adem Koç, uyuşturcucu ile mücadele konusunda da kendilerinin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.. Başkan Koç yaptığı kısa açıklamada "Hayata Dönüş Derneği'ni ziyaret ettik. Uyuşturucu ile mücadele konusunda yanlarında olduğumuzu ve bulaşanlara desteklerimizi ilettik." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Deva Partisi Başkanı Adem Koç il yöneticieeri ile birlikte Hayata Dönüş Derneği - HAYÖD'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi..

Hayata Dönüş Dernek Başkanı Nezahat Erok'a, Türkiye'nin her türlü sorunları üzerine çözüm önerilerini kapsayan parti programlarını takdim eden Başkan Adem Koç, uyuşturcucu ile mücadele konusunda da kendilerinin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi..

Başkan Koç yaptığı kısa açıklamada "Hayata Dönüş Derneği'ni ziyaret ettik. Uyuşturucu ile mücadele konusunda yanlarında olduğumuzu ve bulaşanlara desteklerimizi ilettik." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.