DEDE ALTINTAŞ İSTEMİŞTİ, KISMET TORUN ALTINTAŞ'A İMİŞ

Güncel 11.11.2023 - 15:10, Güncelleme: 11.11.2023 - 15:10
 

DEDE ALTINTAŞ İSTEMİŞTİ, KISMET TORUN ALTINTAŞ'A İMİŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
28 Ekim 2015 tarihinde medyada yer alan habere göre TOGG'un üretim bandından çıkacak olan ilk  yerli otomobilin sahibi Gebzeli iş insanı Muzaffer Altıntaş olacaktı.. O haberde şu ifadeler yer alıyordu; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebzeli iş insanı Muzaffer Altıntaş'ın, 5 milyon TL’ye okul yaptırması karşılığında üretilen ilk yerli otomobili alacağını duyurdu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan hayırsever iş insanı Altıntaş; “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başka birine söz vermedilerse Gebze’ye bir okul yaptırarak ilk üretilen yerli arabayı alacağız. Çok mutlu ve gururluyum. Yerli otomobili eleştirenler yanlış yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır derler. Ben Gebze’deki iş adamlarına örnek olmasını diliyorum. Yerli otomobile destek vermeliyiz. İlk yerli otomobil karşılığında Gebze’de belirlenen bir yere okul yaptıracağım. Maliyeti ne kadar tutar, şimdiden fiyat biçmek bunu bilmek zor” dedi.. DEDE ALTINTAŞ İSTEMİŞTİ KURADA TORUN ALTINTAŞ'A ÇIKTI Muzaffer Altıntaş yakalandığı koronavirüs dolayısı ile 31 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybettiği için TOGG'un üretimini göremedi. Muzaffer Altıntaş'ın torunu olan Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı ve Gebze Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ise geçtiğimiz ay başlatılan TOGG'un ilk otomobillerin satış kampanyasına kaporasını yatırarak katılım sağladı..  2023'te teslim edilecek araçların sahipleri ise 30 Mart 2023 tarihli kura çekilişiyle belirlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile Gökhan Altıntaş, 8599'uncu otomobili almaya hak kazandı.. TORUN ALTINTAŞ'A TOGG'U TESLİ ALDI Ve bugün Muzaffer Altıntaş'ın torunu Gökhan Altıntaş Gemlik'e giderek TOGG otomobilini teslim alalarak 41 ALT .. plakasını takdırdıktan sonra o anın fotoğrafını "Akıllı cihazımızı teslim aldık" sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

28 Ekim 2015 tarihinde medyada yer alan habere göre TOGG'un üretim bandından çıkacak olan ilk  yerli otomobilin sahibi Gebzeli iş insanı Muzaffer Altıntaş olacaktı..

O haberde şu ifadeler yer alıyordu;
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebzeli iş insanı Muzaffer Altıntaş'ın, 5 milyon TL’ye okul yaptırması karşılığında üretilen ilk yerli otomobili alacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hayırsever iş insanı Altıntaş; “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başka birine söz vermedilerse Gebze’ye bir okul yaptırarak ilk üretilen yerli arabayı alacağız. Çok mutlu ve gururluyum. Yerli otomobili eleştirenler yanlış yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır derler. Ben Gebze’deki iş adamlarına örnek olmasını diliyorum. Yerli otomobile destek vermeliyiz. İlk yerli otomobil karşılığında Gebze’de belirlenen bir yere okul yaptıracağım. Maliyeti ne kadar tutar, şimdiden fiyat biçmek bunu bilmek zor” dedi..

DEDE ALTINTAŞ İSTEMİŞTİ KURADA TORUN ALTINTAŞ'A ÇIKTI

Muzaffer Altıntaş yakalandığı koronavirüs dolayısı ile 31 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybettiği için TOGG'un üretimini göremedi. Muzaffer Altıntaş'ın torunu olan Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı ve Gebze Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ise geçtiğimiz ay başlatılan TOGG'un ilk otomobillerin satış kampanyasına kaporasını yatırarak katılım sağladı..

 2023'te teslim edilecek araçların sahipleri ise 30 Mart 2023 tarihli kura çekilişiyle belirlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile Gökhan Altıntaş, 8599'uncu otomobili almaya hak kazandı..

TORUN ALTINTAŞ'A TOGG'U TESLİ ALDI

Ve bugün Muzaffer Altıntaş'ın torunu Gökhan Altıntaş Gemlik'e giderek TOGG otomobilini teslim alalarak 41 ALT .. plakasını takdırdıktan sonra o anın fotoğrafını "Akıllı cihazımızı teslim aldık" sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.