DARICALILAR SAHİL KONSERİNE AKIN ETTİ

İlçeler 21.07.2024 - 06:41, Güncelleme: 21.07.2024 - 06:41
 

DARICALILAR SAHİL KONSERİNE AKIN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun dün akşam Darıca Sahil Amfi Tiyatro Alanında gerçekleştirmiş olduğu "Karışık Kaset Arabesk konseri"ne, Darıcaların ilgisi yoğun olunca katılımda beklenenden yüksek oldu.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu yoğun ilgiden ve katılımın yükseklğinden dolayı çok mutlu oldu ve başta Darıcalılara muhteşem bir müzik ziyafeteı sunan Koro şefi Kıymet Şen ve ekibi olmak üzere bu gecede emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.. Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar'da İlçe  teşkilat mensupları ile birlikte geceye katılım sağladılar..  
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun dün akşam Darıca Sahil Amfi Tiyatro Alanında gerçekleştirmiş olduğu "Karışık Kaset Arabesk konseri"ne, Darıcaların ilgisi yoğun olunca katılımda beklenenden yüksek oldu..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu yoğun ilgiden ve katılımın yükseklğinden dolayı çok mutlu oldu ve başta Darıcalılara muhteşem bir müzik ziyafeteı sunan Koro şefi Kıymet Şen ve ekibi olmak üzere bu gecede emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti..

Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar'da İlçe  teşkilat mensupları ile birlikte geceye katılım sağladılar..
Bir 2 kişi, akordeon, hoparlör, aydınlatma ve kalabalık görseli olabilir
Bir 1 kişi, aydınlatma ve kalabalık görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.