DARICA'DAN KANDIRA ÇIKARMASI

Siyaset 29.09.2024 - 04:48, Güncelleme: 29.09.2024 - 04:48
 

DARICA'DAN KANDIRA ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, Belediyebaşkan yardımcısı İsmail ramazanoğlu ve beraberindeki heyet ile Kandıra'ya giderek Kandıra Belediye Başkanı seçilen Erol Ölmez'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. Başkan Ölmez bu ziyareti sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanım Muzaffer Bıyık’a ve AK Parti Darıca İlçe Başkanım Köksal Bey’e, çalışma arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, Belediyebaşkan yardımcısı İsmail ramazanoğlu ve beraberindeki heyet ile Kandıra'ya giderek Kandıra Belediye Başkanı seçilen Erol Ölmez'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..

Başkan Ölmez bu ziyareti sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanım Muzaffer Bıyık’a ve AK Parti Darıca İlçe Başkanım Köksal Bey’e, çalışma arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.