Darıca’da yeni kavşak çalışması

İlçeler 16.10.2024 - 12:41, Güncelleme: 16.10.2024 - 12:41
 

Darıca’da yeni kavşak çalışması

KOCAELİ HABERİ
Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasında yeni kavşak çalışması yapıldı.. Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasına yapılan kavşak ile bölgedeki trafik sıkışıklığına çözüm getirildi. Yapılan kavşak çalışmasıyla bölgedeki yol genişletildi ve katılım şeridi oluşturuldu. D-100 Karayolu ve Tuzla caddesine ulaşımın sağlandığı Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasına yapılan yeni kavşak ile trafikte rahatlama sağlandı. Kısa süre içerisinde yapılacak sinyalizasyon ve tabela çalışmasıyla kavşakta güvenlik sağlanacak.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasında yeni kavşak çalışması yapıldı..

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasına yapılan kavşak ile bölgedeki trafik sıkışıklığına çözüm getirildi. Yapılan kavşak çalışmasıyla bölgedeki yol genişletildi ve katılım şeridi oluşturuldu. D-100 Karayolu ve Tuzla caddesine ulaşımın sağlandığı Atatürk ve Battal Gazi caddelerinin kesişim noktasına yapılan yeni kavşak ile trafikte rahatlama sağlandı. Kısa süre içerisinde yapılacak sinyalizasyon ve tabela çalışmasıyla kavşakta güvenlik sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.