DARICA'DA SAĞLIK İÇİN FAYDALI BİR ÇALIŞMA

Sağlık 30.04.2022 - 02:00, Güncelleme: 30.04.2022 - 02:08
 

DARICA'DA SAĞLIK İÇİN FAYDALI BİR ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ
Darıca Gökşen Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen lisesi, "İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN" sloganı ile sağlık için birlikte güzel birlikte güzel bir kampanyaya imza attılar.. Biyoloji Öğretmeni ve kampanya Koordinatörü Hacer Dursun bu güzel çalışmaları için yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; "İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN" sloganı sevilen iki okulu Darıca Gökşen Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen lisesi ile birlikte  yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler. “İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN” sloganıyla başlatılan e-Twinning Projesine  6 farklı ilden 7 farklı okul katılıyor. 10 öğretmen ve 52 öğrenciden oluşan ekip proje kapsamında çöpe atılan ve doğaya ciddi anlamda zarar veren atık ilaçlar için, İLAÇ TOPLAMA KAMPANYASI düzenlediler. 6 ilde eş zamanlı olarak başlayan kampanya ile sıfır atık kapsamında özellikle evlerimizden çöplere giden çok sayıda ilacın doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi için  mücadele etmeye gönüllü oldular. İlaç toplama kampanyası bir yıl boyunca devam edecektir. Okul Müdürleri Adem ŞİT ve Yakup ÇELİK ile öğretmenler Tarihi geçmiş veya kullanmadığınız ilaçlarınız varsa sizler de okullarımızdaki  ilaç toplama standına ulaştırabilirsiniz dediler. Kurucu yürütücülüğünü Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen Lisesinin yaptığı Projede görevli okullar; 1)Kocaeli /Darıca; Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi(Hacer DURSUN)  2)Kocaeli / Darıca; Darıca Fen Lisesi (Yeşeren EZDİ, Sevinç BULUT, Ayşe ATİLLA) 3) Düzce/ Merkez; Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi (Gökhan SARIGÜL) 4) Elazığ/Kovancılar ; Kovancılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Nazan ŞAHİN) 5) Burdur /Bucak; Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (M.Dilek GÖNEN) 6) Ordu/Altınordu; Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Nurgül KILIÇ ÇABUK) 7) Çanakkale / Bayramiç; Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesi (Sedef ESKİNOBA, Sıddık ESKİNOBA)
KOCAELİ HABERİ

Darıca Gökşen Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen lisesi, "İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN" sloganı ile sağlık için birlikte güzel birlikte güzel bir kampanyaya imza attılar..

Biyoloji Öğretmeni ve kampanya Koordinatörü Hacer Dursun bu güzel çalışmaları için yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;

"İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN" sloganı sevilen iki okulu Darıca Gökşen Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen lisesi ile birlikte  yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler. “İLAÇLAR ZEHİR OLMASIN” sloganıyla başlatılan e-Twinning Projesine  6 farklı ilden 7 farklı okul katılıyor. 10 öğretmen ve 52 öğrenciden oluşan ekip proje kapsamında çöpe atılan ve doğaya ciddi anlamda zarar veren atık ilaçlar için, İLAÇ TOPLAMA KAMPANYASI düzenlediler.

6 ilde eş zamanlı olarak başlayan kampanya ile sıfır atık kapsamında özellikle evlerimizden çöplere giden çok sayıda ilacın doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi için  mücadele etmeye gönüllü oldular. İlaç toplama kampanyası bir yıl boyunca devam edecektir.

Okul Müdürleri Adem ŞİT ve Yakup ÇELİK ile öğretmenler Tarihi geçmiş veya kullanmadığınız ilaçlarınız varsa sizler de okullarımızdaki  ilaç toplama standına ulaştırabilirsiniz dediler. Kurucu yürütücülüğünü Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi ve Darıca Fen Lisesinin yaptığı Projede görevli okullar;

1)Kocaeli /Darıca; Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi(Hacer DURSUN) 
2)Kocaeli / Darıca; Darıca Fen Lisesi (Yeşeren EZDİ, Sevinç BULUT, Ayşe ATİLLA)
3) Düzce/ Merkez; Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi (Gökhan SARIGÜL)
4) Elazığ/Kovancılar ; Kovancılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Nazan ŞAHİN)
5) Burdur /Bucak; Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (M.Dilek GÖNEN)
6) Ordu/Altınordu; Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Nurgül KILIÇ ÇABUK)
7) Çanakkale / Bayramiç; Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesi (Sedef ESKİNOBA, Sıddık ESKİNOBA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.