DARICA'DA MERAL AKŞENER COŞKUSU

Dünya 26.05.2022 - 15:54, Güncelleme: 26.05.2022 - 15:54
 

DARICA'DA MERAL AKŞENER COŞKUSU

kocaeli haberi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün geldiği Koceli'de Darıcalı hemşerileriyle buluştu. Son 2 yıldır Türkiye’nin dört bir köşesindeki il ve ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı​ Meral Akşener'i Darıca Çınaraltı meydanında binlerce vatandaşlar sevgi gösterileri ile karşıladı. Meral Akşener Çınaraltı meydanında halka seslendikten sonra esnafları ziyaret ederek hem hal hatırlarıbn-nı sordu hem de sorunlarını dinledi. Esnaflar, Meral Akşener'e enflasyon nedeni ile vatandaşın alım gücünün düşmesi dolayısı ile işlerin durgunlaşmasından ve elektrik ve kira fiyatlarının yüksekliğinden şikayetlerini dile getirdi.. İyi Parti lideri Meral Akşener’in Darıca ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan İyi Parti Darıca ilçe Başkanı Güven Altay, ”Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 20 Ocak 2020'den bu yana hiç ara vermeden Türkiye’mizi adım adım dolaşarak halkımızın sesi oluyor. Bugün Genel Başkanımızı Darıca’mızda misafir etmekten dolayı çok mutlu olduk. Program kapsamında Darıcalı esnaflarımızla konuşarak sıkıntılarını dinleyen Genel Başkanımıza, Darıca’mızın kalbinin attığı Çınaraltı Meydanı’nda da vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve sevgi hem Genel Başkanımızı hem de bizleri çok mutlu etti." dedi..
kocaeli haberi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün geldiği Koceli'de Darıcalı hemşerileriyle buluştu.

Son 2 yıldır Türkiye’nin dört bir köşesindeki il ve ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı​ Meral Akşener'i Darıca Çınaraltı meydanında binlerce vatandaşlar sevgi gösterileri ile karşıladı.

Meral Akşener Çınaraltı meydanında halka seslendikten sonra esnafları ziyaret ederek hem hal hatırlarıbn-nı sordu hem de sorunlarını dinledi. Esnaflar, Meral Akşener'e enflasyon nedeni ile vatandaşın alım gücünün düşmesi dolayısı ile işlerin durgunlaşmasından ve elektrik ve kira fiyatlarının yüksekliğinden şikayetlerini dile getirdi..

İyi Parti lideri Meral Akşener’in Darıca ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan İyi Parti Darıca ilçe Başkanı Güven Altay, ”Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 20 Ocak 2020'den bu yana hiç ara vermeden Türkiye’mizi adım adım dolaşarak halkımızın sesi oluyor. Bugün Genel Başkanımızı Darıca’mızda misafir etmekten dolayı çok mutlu olduk. Program kapsamında Darıcalı esnaflarımızla konuşarak sıkıntılarını dinleyen Genel Başkanımıza, Darıca’mızın kalbinin attığı Çınaraltı Meydanı’nda da vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve sevgi hem Genel Başkanımızı hem de bizleri çok mutlu etti." dedi..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.