DARICA KAYMAKAMI İÇİN SÖYLENECEK TEK SÖZ: İŞİN ÖZÜ AŞKLA HİZMET ÜRETMEK

İlçeler 09.11.2023 - 09:47, Güncelleme: 09.11.2023 - 10:15
 

DARICA KAYMAKAMI İÇİN SÖYLENECEK TEK SÖZ: İŞİN ÖZÜ AŞKLA HİZMET ÜRETMEK

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın, Kaymakamlık çatısı altında gerçekleştirdiği bir üretim projesi olan "Topraksız Tarım Ar-Ge Serası"da güz dönemi hasatı geçtiğimiz hafta Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla toplanmaya başlanmıştı.. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın bizzat ürettiği bir proje olan "Darıca Yeni Nesil Organomineral Teknolojik Sistem Topraksız Tarım AR-GE Üretim Serası"nda yetiştirilerek elde edilen sebzelerin, güz dönemi hasatı olan marol ve biber ürünleri toplandıktan sonra Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan Darıcalı vatandaşlara, yine vakıf görevlileri tarafından evlerine teslim edilmek suretiyle dağıtılmasına devam ediliyor.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın, Kaymakamlık çatısı altında gerçekleştirdiği bir üretim projesi olan "Topraksız Tarım Ar-Ge Serası"da güz dönemi hasatı geçtiğimiz hafta Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla toplanmaya başlanmıştı..

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın bizzat ürettiği bir proje olan "Darıca Yeni Nesil Organomineral Teknolojik Sistem Topraksız Tarım AR-GE Üretim Serası"nda yetiştirilerek elde edilen sebzelerin, güz dönemi hasatı olan marol ve biber ürünleri toplandıktan sonra Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan Darıcalı vatandaşlara, yine vakıf görevlileri tarafından evlerine teslim edilmek suretiyle dağıtılmasına devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.