DARICA BELEDİYESİ YENİ BİNASI İÇİN GÜN SAYIYOR

İlçeler 24.06.2024 - 21:02, Güncelleme: 24.06.2024 - 21:02
 

DARICA BELEDİYESİ YENİ BİNASI İÇİN GÜN SAYIYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca'nın artan nüfusu ve kamu binalarının yetersiz olması sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Darıca Millet Bahçesi sınırları içinde yapımına başlanan ve Darıca Hükümet Konağı ile Darıca Belediye Binasında yer aldığı projenin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması ve 2025 yılında da vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün inşa çalışmlarını yerinde inceledikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Eser ve hizmet belediyecilik anlayışıyla, hükümetimiz ile birlikte uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet edecek kaliteli tesisler inşa etmeye devam ediyoruz. Yapımı devam eden Yeni Belediye ve Kamu Hizmetleri Binası Projemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk." yer verdi.. Darıca Belediyesi şu anda mülkiyeti Kocaeli Büyuükşehir Belediyesine ait olan eski İSU binasında hizmet vermektedir..
KOCAELİ HABERİ

Darıca'nın artan nüfusu ve kamu binalarının yetersiz olması sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Darıca Millet Bahçesi sınırları içinde yapımına başlanan ve Darıca Hükümet Konağı ile Darıca Belediye Binasında yer aldığı projenin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması ve 2025 yılında da vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün inşa çalışmlarını yerinde inceledikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Eser ve hizmet belediyecilik anlayışıyla, hükümetimiz ile birlikte uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet edecek kaliteli tesisler inşa etmeye devam ediyoruz. Yapımı devam eden Yeni Belediye ve Kamu Hizmetleri Binası Projemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk." yer verdi..

Darıca Belediyesi şu anda mülkiyeti Kocaeli Büyuükşehir Belediyesine ait olan eski İSU binasında hizmet vermektedir..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.