DARICA BELEDİYESİ LODOSUN YARALARINI SARIYOR

İlçeler 30.11.2021 - 13:04, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:04
 

DARICA BELEDİYESİ LODOSUN YARALARINI SARIYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısının ardından tüm ekipleri ile teyakkuza geçti. Kuvvetli lodos, ilçe genelinde hayatı olumsuz etkilerken ekipler, gün boyunca gerekli tüm önlemleri alarak çalışma yürüttü. Darıca Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısına istinaden teyakkuz durumuna geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün şiddetli fırtınanın bölgemizde de etkili olacağını açıkladığı ve yağışların meydana geleceği yönündeki açıklamasının ardından harekete geçen Darıca Belediyesi’nin tüm ekipleri, araç ve ekipmanları ile hazır durumda bulunuyor. Gece gündüz sahada olan ekipler, lodosun yaralarını sarmak için çalışma yürüttü. BAŞKAN BIYIK SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Kuvvetli lodos ve yağış, gece boyunca Darıca’da hayatı olumsuz etkilerken ekipler de ortaya çıkan hasarı gidermek için titiz bir çalışma yürütüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahadaki çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgi vererek “Darıca Belediyesi olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısına yönelik ekiplerimizle hazırlıklarımızı yaptık. Görevli ekiplerimiz tüm gün teyakkuz halinde olacak. Gönül ister ki böyle durumlar hiç yaşanmasın, ancak doğal afetler de adı üzerinde hayatımızın bir gerçeği. Görev sahamız içinde vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını sağlamak için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrasında da gece gündüz canla başla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısının ardından tüm ekipleri ile teyakkuza geçti. Kuvvetli lodos, ilçe genelinde hayatı olumsuz etkilerken ekipler, gün boyunca gerekli tüm önlemleri alarak çalışma yürüttü.

Darıca Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısına istinaden teyakkuz durumuna geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün şiddetli fırtınanın bölgemizde de etkili olacağını açıkladığı ve yağışların meydana geleceği yönündeki açıklamasının ardından harekete geçen Darıca Belediyesi’nin tüm ekipleri, araç ve ekipmanları ile hazır durumda bulunuyor. Gece gündüz sahada olan ekipler, lodosun yaralarını sarmak için çalışma yürüttü.

BAŞKAN BIYIK SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kuvvetli lodos ve yağış, gece boyunca Darıca’da hayatı olumsuz etkilerken ekipler de ortaya çıkan hasarı gidermek için titiz bir çalışma yürütüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahadaki çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgi vererek “Darıca Belediyesi olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısına yönelik ekiplerimizle hazırlıklarımızı yaptık. Görevli ekiplerimiz tüm gün teyakkuz halinde olacak. Gönül ister ki böyle durumlar hiç yaşanmasın, ancak doğal afetler de adı üzerinde hayatımızın bir gerçeği. Görev sahamız içinde vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını sağlamak için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrasında da gece gündüz canla başla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.