CHP'Lİ BELEDİYELER KOCAELİ'DE İKİLEDİ

Siyaset 26.07.2024 - 16:37, Güncelleme: 26.07.2024 - 16:46
 

CHP'Lİ BELEDİYELER KOCAELİ'DE İKİLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da başlatmış olduğu üç kap yemeğin 40 TL'ye satıldığı kent lokantaları, Kocaeli'de de CHP'li belediyeler tarafından hayata geçiriliyor. İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten sonra CHP'li Derince belediye başkanı Sertif Gökçe'de ilçesine kent lokantası açtı.. Derince Belediyesi o açılış sosyal medya sayfasından şu ifadlerle paylaştı; "Söz verdik, yaptık! Kent Lokantamızı açtık. Derinceli vatandaşlarımızı uygun fiyatlı, zengin menülerle buluşturacağımız Kent Lokantamızın açılışını CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin, Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı, İl Başkanımız Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık, İlçe Başkanımız Taşkın Çağatay Yamen ve kıymetli halkımızla birlikte büyük bir sevinçle gerçekleştirdik. Derince halkının refahı ve huzuru için projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz."
KOCAELİ HABERİ

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da başlatmış olduğu üç kap yemeğin 40 TL'ye satıldığı kent lokantaları, Kocaeli'de de CHP'li belediyeler tarafından hayata geçiriliyor. İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten sonra CHP'li Derince belediye başkanı Sertif Gökçe'de ilçesine kent lokantası açtı..

Derince Belediyesi o açılış sosyal medya sayfasından şu ifadlerle paylaştı;

"Söz verdik, yaptık! Kent Lokantamızı açtık. Derinceli vatandaşlarımızı uygun fiyatlı, zengin menülerle buluşturacağımız Kent Lokantamızın açılışını CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin, Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı, İl Başkanımız Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık, İlçe Başkanımız Taşkın Çağatay Yamen ve kıymetli halkımızla birlikte büyük bir sevinçle gerçekleştirdik. Derince halkının refahı ve huzuru için projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.