CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ DE BU GECE ADALET NÖBETÇİSİ

Siyaset 09.11.2023 - 23:20, Güncelleme: 09.11.2023 - 23:24
 

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ DE BU GECE ADALET NÖBETÇİSİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ile Muhip Kanko bu gece Mecliste "Adalet Nöbeti"ne kaldılar.. Harun Özgür Yıldızlı, Meclisteki o neöbet anlarının fotoğrafını sosyal medyadan "Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin hukukun üstünlüğünü ayaklar altına alarak Anayasa Mahkemesi’ni yok sayan kararı üzerine Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Adalet Nöbeti’ndeyiz." ve "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Sayın Erkan Baş ve milletvekillerimiz ile birlikte TBMM Genel Kurulunda yargı bağımsızlığı nöbetine devam ediyoruz.Yarın saat 15.00'te Türkiye Barolar Birliği'nin düzenleyeceği yürüyüşe CHP grubu olarak katılacağız." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ile Muhip Kanko bu gece Mecliste "Adalet Nöbeti"ne kaldılar..

Harun Özgür Yıldızlı, Meclisteki o neöbet anlarının fotoğrafını sosyal medyadan "Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin hukukun üstünlüğünü ayaklar altına alarak Anayasa Mahkemesi’ni yok sayan kararı üzerine Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Adalet Nöbeti’ndeyiz." ve "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Sayın Erkan Baş ve milletvekillerimiz ile birlikte TBMM Genel Kurulunda yargı bağımsızlığı nöbetine devam ediyoruz.Yarın saat 15.00'te Türkiye Barolar Birliği'nin düzenleyeceği yürüyüşe CHP grubu olarak katılacağız." sözleri ile paylaştı..
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.