CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 28.08.2024 - 00:43, Güncelleme: 28.08.2024 - 08:23
 

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Raif Çiler (96) vefat etti.. Bir süreden beri Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında bulunan Raif Çiler bu gece yaşam veda etti. Raif Çiler'in cenazesi, Muş İli, Malazgirt İlçesi Kümbet Camii’den (29.08.2024) Perşembe günü ikindi namazına müteakip, Malazgirt Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Raif Çiler'e Allah'tan rahmet kederli Çiler ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Raif Çiler (96) vefat etti..

Bir süreden beri Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında bulunan Raif Çiler bu gece yaşam veda etti. Raif Çiler'in cenazesi, Muş İli, Malazgirt İlçesi Kümbet Camii’den (29.08.2024) Perşembe günü ikindi namazına müteakip, Malazgirt Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir.

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Raif Çiler'e Allah'tan rahmet kederli Çiler ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.