CHP KOCAELİ KURMAYLARI İLE SEÇİM İSTİŞARESİ YAPTILAR

Siyaset 17.10.2024 - 07:28, Güncelleme: 17.10.2024 - 07:37
 

CHP KOCAELİ KURMAYLARI İLE SEÇİM İSTİŞARESİ YAPTILAR

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Örgütünde, İl Başkanım Bülent Sarı, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karmürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve CHP İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Balkan Türkleri Derneklerinin temsilcilerini ağırlandı. CHP Kocaeli kurmayları ile Balkan Türkleri Derneklerinin temsilcileri, 27 Ekim’de gerçekleştirilecek Bulgaristan Genel Seçimleri ve ilimize kurulacak Seçim Sandıkları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Örgütünde, İl Başkanım Bülent Sarı, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karmürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve CHP İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Balkan Türkleri Derneklerinin temsilcilerini ağırlandı.

CHP Kocaeli kurmayları ile Balkan Türkleri Derneklerinin temsilcileri, 27 Ekim’de gerçekleştirilecek Bulgaristan Genel Seçimleri ve ilimize kurulacak Seçim Sandıkları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Bir 16 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.