CHP Kocaeli Derince İlçe Danışma Kurulunda buluştu

Siyaset 27.11.2021 - 19:12, Güncelleme: 27.11.2021 - 19:12
 

CHP Kocaeli Derince İlçe Danışma Kurulunda buluştu

KOCAELİ HABERİ
Başkan Yıldızlı, “İktidar salonlarda  Cumhuriyet Halk Partisi sokakta, halkın yanında.” CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı iktidar kanadından gelen hakaret dolu söylemlere İsmet Paşa’nın “Tarihin kürsüsünde halinizi seyrediyorum. Korku kapladı hepinizi bir olarak güçlü görünmek istiyorsunuz. Lakin suçluların telaşı içerisindesiniz.”  sözleriyle cevap verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısı Derince Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak  ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yöneticileri, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, geçmiş dönem il başkanları Keramettin Gençtürk, Mustafa Küpçü, Nadir Birok, Necat Çakır, Bozkurt Uslu, Cengiz Sarıbay, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya,  geçmiş dönem Derince ilçe başkanlarından Necdet Meriçli, Sefer Yeni, Nihat Değer, Atasoy Bilgin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, meclis üyeleri ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.  GELİYOR GELMEKTE OLAN Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantının açılış konuşmalarını CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak gerçekleştirdi. Göreve geldikleri süre boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aktaran Koçak, “Sokaklarda ve sahada olmamızın başarısı olarak vatandaşlarımızın, partimize karşı güveni artarak ilçemizdeki üye sayımızı da arttırarak partimizin ve örgütümüzün gücüne güç katılmıştır. Buradan yönetimimize kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, meclis üyelerimize ve bütün üyelerimize huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Danışma kurulumuzun, ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gei̇iyor gelmekte olan” açıklamasında bulundu  
KOCAELİ HABERİ

Başkan Yıldızlı, “İktidar salonlarda  Cumhuriyet Halk Partisi sokakta, halkın yanında.”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı iktidar kanadından gelen hakaret dolu söylemlere İsmet Paşa’nın “Tarihin kürsüsünde halinizi seyrediyorum. Korku kapladı hepinizi bir olarak güçlü görünmek istiyorsunuz. Lakin suçluların telaşı içerisindesiniz.”  sözleriyle cevap verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısı Derince Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak  ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yöneticileri, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, geçmiş dönem il başkanları Keramettin Gençtürk, Mustafa Küpçü, Nadir Birok, Necat Çakır, Bozkurt Uslu, Cengiz Sarıbay, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya,  geçmiş dönem Derince ilçe başkanlarından Necdet Meriçli, Sefer Yeni, Nihat Değer, Atasoy Bilgin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, meclis üyeleri ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı. 

GELİYOR GELMEKTE OLAN
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantının açılış konuşmalarını CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak gerçekleştirdi. Göreve geldikleri süre boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aktaran Koçak, “Sokaklarda ve sahada olmamızın başarısı olarak vatandaşlarımızın, partimize karşı güveni artarak ilçemizdeki üye sayımızı da arttırarak partimizin ve örgütümüzün gücüne güç katılmıştır. Buradan yönetimimize kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, meclis üyelerimize ve bütün üyelerimize huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Danışma kurulumuzun, ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gei̇iyor gelmekte olan” açıklamasında bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.