CHP KOCAELİ DAYANIŞMADA BULUŞTU

Dünya 30.06.2022 - 03:06, Güncelleme: 30.06.2022 - 03:06
 

CHP KOCAELİ DAYANIŞMADA BULUŞTU

kocaeli haberi
CHP Kocaelililer dün akşam CHP Gölcük İlçe Örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde buluştu.. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen dayanışma gecesine başta CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, İl Gençlik Kolları Başkanım Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere CHP ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partinin önde gelen bir çok emektar ismi ve partililer katılım sağladılar. CHP Gölcük'ün dayanışma gecesinde partililerin, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya karşı yakın ilgileri ve coşkuları dikkatlerden kaçmazken her iki isimde tyaptıkları konuşmalarda Ak Parti hükümetine, ükeyi getirdikleri ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyona dikkat çekerek, sert sözlerle yüklendiler..
kocaeli haberi

CHP Kocaelililer dün akşam CHP Gölcük İlçe Örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde buluştu..

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen dayanışma gecesine başta CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, İl Gençlik Kolları Başkanım Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere CHP ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partinin önde gelen bir çok emektar ismi ve partililer katılım sağladılar.

CHP Gölcük'ün dayanışma gecesinde partililerin, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya karşı yakın ilgileri ve coşkuları dikkatlerden kaçmazken her iki isimde tyaptıkları konuşmalarda Ak Parti hükümetine, ükeyi getirdikleri ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyona dikkat çekerek, sert sözlerle yüklendiler..
Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.