CHP KOCAELİ BAŞKANI YILDIZLI KARARGAHI NİÇİN GEBZE'YE KURDU?

Siyaset 29.04.2022 - 22:30, Güncelleme: 29.04.2022 - 22:48
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI YILDIZLI KARARGAHI NİÇİN GEBZE'YE KURDU?

kocaeli haberi
CHP Kocaeli il başkanı Harun Özgür Yıldızlı, 2023 genel seçimlerine giderken çalışmaları için tüm ağırlığını Gebze Beölgesine verdi.. 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesini kazanmış olmalarının iyanısıra Karamürsel, Kandıra ve Derince'de de oy potansiyllerinin yükseldiğini gören CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, 2023 seçimleri için seçim çalışma ağırlığını, CHP milletvekili Tahsin Tarhan'ın 10 yıldan beri Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği hatıra fotoğrafını sürekli sosyal medyadan yayınlayarak "bakınız benim arkamada Kılıçdaroğlu var" havası oluşturarak uyguladığı  "küçük olsun benim olsun" şeklindeki şark kurnazı politikasından dolayı, oy oranlarınının hep düşük kaldığı Gebze, Çayırova, Darıca ve Dişlovası'na verdi.. Başkan Yıldızlı bugün CHP Kocaeli A Takımı ile birlikte geldiği Gebze'de önemli bir toplantı düzenledi. CHP Gebze İlçe Örgütünde gerçekleştireilen toplantıya CHP Kocaeli, cra kurulu üyeleri, örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcıları ve Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova Cihan Soylu Çiçek ve Dilovası ilçe başkanı Gökalp Erenoğlu katılım sağladı..
kocaeli haberi

CHP Kocaeli il başkanı Harun Özgür Yıldızlı, 2023 genel seçimlerine giderken çalışmaları için tüm ağırlığını Gebze Beölgesine verdi..

2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesini kazanmış olmalarının iyanısıra Karamürsel, Kandıra ve Derince'de de oy potansiyllerinin yükseldiğini gören CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, 2023 seçimleri için seçim çalışma ağırlığını, CHP milletvekili Tahsin Tarhan'ın 10 yıldan beri Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği hatıra fotoğrafını sürekli sosyal medyadan yayınlayarak "bakınız benim arkamada Kılıçdaroğlu var" havası oluşturarak uyguladığı  "küçük olsun benim olsun" şeklindeki şark kurnazı politikasından dolayı, oy oranlarınının hep düşük kaldığı Gebze, Çayırova, Darıca ve Dişlovası'na verdi..

Başkan Yıldızlı bugün CHP Kocaeli A Takımı ile birlikte geldiği Gebze'de önemli bir toplantı düzenledi. CHP Gebze İlçe Örgütünde gerçekleştireilen toplantıya CHP Kocaeli, cra kurulu üyeleri, örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcıları ve Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova Cihan Soylu Çiçek ve Dilovası ilçe başkanı Gökalp Erenoğlu katılım sağladı..

Bir 5 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.