CHP KOCAELİ BAŞKANI SARI'DA KOLLARI SIVADI

Siyaset 03.10.2024 - 13:02, Güncelleme: 03.10.2024 - 13:02
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI SARI'DA KOLLARI SIVADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "2026 Kasım'ında erken seçime gidelim" teklifi siyaset kamuoyunda geniş yankı bulup seçmen tabanında da yüzde 50'nin çok üzerinde bir oranla kabul görünce, iktidar vemuhalefet milletvekillerinde de bir hareketlilik gözlemlenmişti.. CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun seçim bölgelerindeki saha ziyaretleri dikkat çekerken bugün bir dikkat çekici hamlede, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'dan geldi.. Başkan Sarı bugün Darıca ilçesine gitti ve orada yaptığı esnaf ziyaretlerini sosyal medyadan "İl Başkan Yardımcım Ali İhsan Kösali ve Darıca İlçe Başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik, ilçemiz hakkında görüşlerini dinledik." ifadeleri ile paylaştı.. Bülent Sarı'nın bu ilçe ziyareti ve paylaşımı siyaset kulislerinde "Olası bir erken seçimde üç milletvekilinden birsinin elenmesi durumu veya dördüncü milletvekili adaylığı için Başkan Sarı'da kolları sıvadı" şeklinde yoruımlandı.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "2026 Kasım'ında erken seçime gidelim" teklifi siyaset kamuoyunda geniş yankı bulup seçmen tabanında da yüzde 50'nin çok üzerinde bir oranla kabul görünce, iktidar vemuhalefet milletvekillerinde de bir hareketlilik gözlemlenmişti..

CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun seçim bölgelerindeki saha ziyaretleri dikkat çekerken bugün bir dikkat çekici hamlede, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'dan geldi..

Başkan Sarı bugün Darıca ilçesine gitti ve orada yaptığı esnaf ziyaretlerini sosyal medyadan "İl Başkan Yardımcım Ali İhsan Kösali ve Darıca İlçe Başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik, ilçemiz hakkında görüşlerini dinledik." ifadeleri ile paylaştı..

Bülent Sarı'nın bu ilçe ziyareti ve paylaşımı siyaset kulislerinde "Olası bir erken seçimde üç milletvekilinden birsinin elenmesi durumu veya dördüncü milletvekili adaylığı için Başkan Sarı'da kolları sıvadı" şeklinde yoruımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.